İftar, Sahur ve Ramazan Genel Bağış

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir…

Ramazan ayında kuran kursu öğrencilerimizin iftar veya sahur yemeklerini karşılayabilirsiniz.

120 Öğrenci Güncel İftar 120 Öğrenci Sahur

İftar Bağışı:
Mübarek Ramazan ayı içerisinde, Vakfımızda barınan öğrencilerimize iftar bağışı yapabilir ve oruç ibadetiyle faziletlenen bu ayda vakfımız öğrencilerine iftar verebilirsiniz.

Fitre bağışlarınız için Hacı Ahmet Ünal Vakfı;
Vakfımız, fitre niyetiyle yaptığınız bağışları, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını (eğitim, beslenme, barınma, kıyafet, sağlık) karşılamak için kullanılıyor.

Fitre bağışlarınız annesi veya babası yanında olmayan ve eğitimlerini evlerinden uzak çocuklara gelecek oluyor!
Siz de bu Ramazan ayında yapacağınız fitre bağışlarınızla anneleri ya da babaları yanlarında olamasa da çocuklarımızın iyi bir gelecekleri olmasına destek olabilirsiniz.