Vakfımız Kartal Talha Günata Erkek Öğrenci Yurdumuzda kalan uluslararası öğrencilerimizle 12 Ekim 2019 tarihinde Mihmandar Uluslararası öğrenci Derneğinin Üsküdar Valide Sultan Gemisinde yaptığı 2019-2020 eğitim-öğretim dönemi açılış programına katıldık. Açılış programı Burkina Faso’dan gelen Hamidou Compaore kardeşimizin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İstanbul’un tarihi güzellikleri, rehber anlatımıyla tanıtılarak uluslararası öğrencilerimiz simit ve çay eşliğinde bu kıymetli anlara tanıklık etti. Ayrıca farklı coğrafyalardan gelen ve daha önce hiç tanışmamış olan misafir öğrenciler “Biz Bir Milletiz!” diyerek tüm dünyaya önemli bir mesaj verdi. Emeği geçen herkese bu güzel program için Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneğine teşekkür ederiz.