Kursumuzun yetiştirdiği ve yetiştireceği hafızlar halkasına gönül coğrafyamızdan KIRGIZİSTAN da katıldı.

Hacı Ahmet Ünal Vakfımız ve Deniz Feneri Derneği İşbirliği ile Kırgızistan’dan mülakatları yapılan öğrenciler içinden 11 gencimiz bugün itibariyle kursumuza teşrif ettiler.

İnşaAllah dualarınız ve desteklerinizle Kazakistan, Patani, Özbekistan, Tacikistan, Suriye ve memleketimizin her köşesinden gelip de Cennet Kur’an Kursumuzda hafızlık payesine erişen, dini eğitimin yanında akademik eğitimini de tamamlayan öğrencilerimizin arasına dahil olacaklar.

Rabbim hayırlı neticeler almayı, erişecekleri ilim ile Âmil olmayı ve Alem-i İslam’ın ihtiyaç duyduğu hizmetleri hakkıyla yerine getirmeyi nasip eylesin.