Skip to main content
FaaliyetlerYurtiçi Faaliyetler

Üsküdar Protokolü’nden Vakfımıza Ziyaret

Vakfımız bünyesinde hizmet alan Öğrencilerimizi Üsküdar Belediye başkanı, Üsküdar kaymakamı, Üsküdar Milli Eğitim şube müdürü ve Üsküdar Belediyesi şube müdürleri ile vakfımıza Gönül vermiş değerli Dostlarımız ziyaret ettiler.
Vakfımızın Beylerbeyindeki genel merkezinde boğaza nazır akşam yemeğinde buluşan Öğrencilerimiz ve Üsküdar protokolü muhabbetle ve sevgi ile bir araya gelerek Hasbihal etme imkanı buldu.
Programa teşrif eden Üsküdar belediye Başkanı’mız Say’ın Hilmi TÜRKMEN gençlerimize eğitimleri, gelecek planları, ülkemizin geleceği ve gençliğin neleri hedeflemesi gerektiği konusunda bilgi ve tecrübelerini aktardılar.
Programın diğer konuğu olan Üsküdar kaymakamımız Say’ın Mustafa GÜLER ise Gençlerimizin eğitimlerini en iyi şekilde tamamlaması gerektiğini çünkü 22. Yüzyılın Türkiye’nin Yüzyıl’ı olacağını ve bu münasebetle Gençlerimizin buna hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı.
Programın son Bölümü’nde üniversite ve lise Öğrencilerimiz Say’ın Başkanımıza soru cevap şeklinde talep ve görüşlerini bildirdiler.
Say’ın belediye Başkanı’mız ve Say’ın kaymakamımıza vakfımız adına hediyelerin takdim edildiği gecede Öğrencilerimiz ve misafirlerimiz Fotoğraflar ve özçekimlerle geceyi sonlandırdılar.