Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi Türkmen ile vakfımızın yönetim kurulu ve mütevelli heyetinin ziyareti

Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi Türkmen vakfımızın yönetim kurulu ve mütevelli heyetiyle beraber  vakfımızın terasında Cennet Kur’an Kursu hafızlarımız ve yurtlarımızda  barınan erkek öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimize  deneyimlerini anlatıp tavsiyelerde bulundu. Hilmi  Türkmen  programda öğrencilerimizin soru , öneri ve dileklerini  de dinledi. Programımız meşk ile birlikte yapılan  ikramların ardından Hilmi Türkmen beye  Yönetim kurulu Başkanımız Kamil Özçelik tarafından verilen  hediyelerle sona erdi. Programda emeği olan herkese ve katılımları için Belediye Başkanı Hilmi Türkmen beye teşekkür ederiz.