FaaliyetlerYurtiçi Faaliyetler

Bir Lider Nasıl Yetişir Konferansımız

Hacı Ahmet ÜNAL VAKFI Tarafından
Komşu Eğitim Kurumumuz olan Lütfi Erçin Ortaokulunda “Bir Lider Nasıl Yetişir?” Konulu konferans düzenlendi.

“Nasıl Fatih Oldu? “Kitabı’nın yazarı Tarihçi-Yazar Zafer BİLGİ’nin eşsiz anlatımıyla düzenlenen konferansımız kitap söyleşisi ve imza günü atmosferinde gerçekleşti.

Lütfi Erçin ortaokulu konferans salonunda düzenlenen programa 5,6,7 ve 8. Sınıflardan yaklaşık 250 öğrenci katılarak İstanbul’un Fatihi Fatih Sultan Mehmed Han’ın Yetişme sırlarına vakıf olma Fırsatı elde etti.

Konferansa Katılan öğrenciler Arasında yapılan çekilişle vakfımız Tarafından 10 Öğrenciye Zafer Bilgi Hocamızın imzalı kitabı hediye edildi.

Lütfi Erçin Ortaokulu Müdürü Say’ın Levent Ekinci’nin Yazarımız Zafer Bilgiye hediye takdim ettiği imza günümüz, Öğrencilerimizin Kitaplarının imzalanması ile son buldu.