Hacı Ahmet Ünal Vakfı olarak, Deniz Feneri Derneği işbirliği ile Ramazan-ı Şerif’in bereketini Lübnan’daki muhacir kardeşlerimizle paylaştık. Vakfımız gönüllülerinin bağışlarını ilk elden yetimlere ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırmaya gayret gösterdik. Lübnan’ın muhacir bölgelerinde, çadır kentlerinde Suriye’li ve Filistin’li kardeşlerimize sizlerin selamlarını ulaştırdık. Yetim ve kardeş sofraları kurduk. Ailelere gıda dağıtımları yaptık. Hasta ve kimsesiz kardeşlerimizi ziyaret ettik. Yetim kardeşlerimize bayram harçlıkları ulaştırdık. Bu küçücük destekler karşılığında ise sizlere kucak dolusu selamlar, semalara eren dualar, hafızalarda kalan minicik gülümseyen simalar getirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.